BBM Mediation

Mediation heeft (o.a.) als voordeel dat het een goedkopere en snellere manier is om tot een oplossing te komen. Partijen zoeken zelf actief, met begeleiding van een mediator, naar een oplossing voor het geschil. De gevonden oplossing heeft daardoor vaak meer draagkracht, dan wanneer dit door een rechter wordt opgelegd. Ook de onderlinge relatie wordt hersteld of in ieder geval niet verder beschadigd.

Mediation kan in elke conflictsituatie worden toegepast en is gezien de relationele factor zeer geschikt bij echtscheidingsituaties, verbreking samenwonen, omgangsregelingen, arbeidsconflicten, burenruzies en ook zakelijke conflicten. Voorwaarde is dat er van beide kanten bereidheid bestaat om over een oplossing te onderhandelen.

Mediation is niet meer weg te denken in deze moderne tijd, waarin men het heft in eigen hand wil houden en wordt daarom als volwaardig alternatief door BBM- advocaten aangeboden tegen een uurtarief en/of gefinancierde rechtsbijstand.

De advocaat- mediators bij BBM Advocaten zijn:

Mr. C.A. Boeve
Opleiding tot mediator bij het Nederlands Mediation Instituut: www.nmi-mediation.nl

Mr. M. Broersma
Opleiding Scheidingsbemiddeling bij het Instituut voor Mediaton en Familierecht Opleidingen: www.imfo.nl en www.verenigingfas.nl

logobeeld